Adrian, pentru că aşa se prezintă pe diferite site-uri de socializare, nu se dă înlături nici de la a-şi face cunoscut locul de muncă, chiar dacă limbajul pe care acesta îl foloseşte nu face nici pe departe cinste instituţiei ce îl are ca angajat.
“Nu pun poze din cauza serviciului lucrez in politie daca vrei sa vezi poza cu mine iti arat pe mes nu pe saituri”, aşa se exprimă Adrian, într-un dialog scris pe un site de socializare.
Dacă nu era în slujba cetăţenilor, expunerea acestuia ne lăsa indiferenţi. Este incalificabil cum un funcţionar cu statut special al statului, plătit din bani publici ca să apere comunitatea de fărădelegi, a uitat să-şi “upgadeze” gramatica. Dacă nu ar fi dramatic felul exprimării unui om, pus apărător al legii într-o localitate importantă din judeţ, greşelile gramaticale ale poliţistului ar fi chiar amuzante, pentru că e de-a dreptul hilar să ajungi la o anumită vârstă şi să ai noţiunile fundamentale ale limbii ţării în care te-ai născut la stadiul de… probabil clasa I. Şi colegii de breaslă sunt la curent cu “performanţele” lui Adrian, majoritatea confirmând că omul cu pricina face haina statului de râs.
Cu toate că am dorit să aflăm şi mijloacele prin care acest personaj a ajuns să slujească o instituţie menită să apere legea, precum Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Teleorman, nu am reuşit. La Postul de Poliţie la care acesta este angajat nu a răspuns nimeni, iar la telefonul mobil, cunoscut ca fiind al individului, a răspuns o voce care, deşi purta acelaşi nume ca şi “omul legii” cu pricina, interlocutorul a negat că ar fi poliţist.
Articol publicat in ziarul Informatia Teleormanului
0 comments
Trimiteți un comentariu